3-3: Cursus: Zelf aan de Slag met Homeopathie (Haarlem) - Vereniging Homeopathie Skip to content

3-3: Cursus: Zelf aan de Slag met Homeopathie (Haarlem)

03/03/2020

Rhus ToxicodendronBij dagelijkse ongemakken zoals een kleine verwonding, verstuiking, wagenziekte etc. werkt homeopathie vaak heel snel en doeltreffend. Hoewel het belangrijk is om het juiste middel te kiezen, is een uitgebreide anamnese dan niet nodig. Het is iets dat je zelf kunt leren.

In de cursus ‘Zelf aan de slag met Homeopathie’ van drie sessies leer je hoe je die keuze maakt. De cursus begint met een algemeen deel over wat homeopathie is, de verschillende EHBO middelen worden besproken en het boek dat u bij de cursus kunt aanschaffen wordt toegelicht. In het tweede en derde deel maken we aan de hand van voorbeelden gezamenlijk een keuze uit de 37 middelen die in de Homeopathische EHBO-kit zitten. In de tijd tussen de bijeenkomsten kun je misschien zelf de middelen al toepassen.

De cursus wordt gegeven aan kleine groepen, zodat er voor iedereen tijd is voor vragen.

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 85,-.

Data:
3 maart, 10 maart en 24 maart 2020

Tijd:
19:30 – 21:30 uur

Locatie:
Jolande Velgersdijk – Praktijk voor Klassieke Homeopathie
GezondheidsCentrum Haarlem Noord
Victor van Vrieslandstraat 4
2025 LS Haarlem

Aanmelden kan per telefoon : 06 1695 4331 of via email : info@jolandevelgersdijk.nl.

Website: https://jolandevelgersdijk.nl