Spring naar content

25-jarig jubileum Academie voor Klassieke Homeopathie

25-jarig jubileum Academie voor Klassieke Homeopathie

22/03/2018

25-jarig jubileum Academie voor Klassieke HomeopathieOp 17 maart 2018 hield de Academie voor Klassieke Homeopathie (AVKH) een open dag naar aanleiding van haar 25-jarig jubileum. De Vereniging Homeopathie was hier natuurlijk bij aanwezig.
De Academie vierde haar jubileum op de beide vestigingen in Zwolle en Amsterdam en heeft tijdens deze open dag de mogelijkheden tot het studeren van homeopathie bij een groot publiek onder de aandacht gebracht.

Volgens Franc Müller, directeur van de AVKH en praktiserend homeopaat in Zutphen, hebben vooral jongeren interesse in de complementaire geneeswijze. Met 60 studenten in Zwolle en 38 in de dependance in Amsterdam is de Academie voor Klassieke Homeopathie de grootste homeopathie opleider van Nederland.

De AVKH is een particuliere onderwijsorganisate en staat bij de Stichting Nederlands Register voor Opleidingen geregistreerd, een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van particuliere (beroeps)opleidingen.

Heb je interesse in homeopathie studeren? Bezoek dan de website van de Academie voor Klassieke Homeopathie voor meer informatie of bekijk alle homeopathie opleidingen in Nederland.

avkh-logo.png

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.