Spring naar content

11-11: Cursus eerste hulp met homeopathie (Huizen)

11-11: Cursus eerste hulp met homeopathie (Huizen)

11/11/2023

In één zaterdag leer je hoe je homeopathie kunt toepassen bij acute klachten en ongemakken.Het dagelijkse leven zit vol met ongemakken en ongelukjes die vaak heel snel en doeltreffend met homeopathie te verhelpen zijn. Je stoot je hoofd tegen een kastdeurtje, je brandt je hand aan een hete pan, je snijdt je in je vinger, je wordt gestoken door een wesp of mug, je kind valt, heeft koorts of krijgt tandjes.Hoe kun je deze ongemakken en ongelukjes ZELF behandelen met homeopathie en welk middel geef je dan? Deze cursus is daar uitermate geschikt voor. Aan de hand van voorbeelden en oefeningen weet je welke homeopatische middelen je in welke specifieke EHBO situaties kunt inzetten. Ook al weet je nog niets van homeopathie: iedereen is van harte welkom om dit te leren. De cursus wordt gegeven aan kleine groepen, zodat iedereen via oefeningen zelf aan de slag gaat en er tijd is om vragen te stellen.De cursus is niet bedoeld om een eventueel noodzakelijke behandeling door een homeopaat of huisarts te vervangen.

Datum:

Zaterdag 11 november 2023

Tijdstip:

10:00 - 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)

Locatie:

Ilonka Woltering
Klassiek homeopaat en kindertolk
Praktijk SimiliaDahliastraat 111271 NA Huizen

Kosten:

De kosten bedragen € 88,- exclusief EHBO-boekje. Voor koffie, thee, water en een gezonde lunch wordt gezorgd.

Aanmelden:

Het is een erg gezellige en leerzame cursus voor Zelfhulp met homeopathie. Voorgaande cursisten waren enorm enthousiast. Vind je het vervelend om alleen te komen neem dan gezellig iemand mee. Het zou leuk zijn om je binnenkort te ontmoeten!Aanmelding of vragen stuur een e-mail aan: info@homeopathiehuizen.nl of per telefoon: 035-7852226.

Website:

homeopathiehuizen.nl

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.