21-1: Lezing ‘De griep voorkomen’ (Laren) - Vereniging Homeopathie Skip to content

21-1: Lezing ‘De griep voorkomen’ (Laren)

21/01/2020

Rode zonnehoed (Echinacea purpurea)Lezing ‘De griep voorkomen? – Weerstand, gezonde voeding en supplementen’ (Laren)

Hoe kan ik mijn weerstand verbeteren en de griep voorkomen met gezonde voeding en, als nodig, met voedingssupplementen als Vitamine D, Vitamine C, probiotica en andere supplementen. Hoeveel van deze supplementen hebben we nodig?

Wat is eigenlijk een gezonde voeding? Welke factoren dragen bij aan een goede weerstand? Hoe kan homeopathie daarmee helpen en welke voeding of supplementen kunnen helpen als mijn weerstand laag is?

Datum: dinsdag 21/1/2020

Tijd: 14:00 – 15:30

Locatie: Zevenenderdrift 19, 1251RA Laren

Meer weten : kijk op www.homeopathielaren.nl

Graag van tevoren aanmelden op klassiekehomeopathie@xs4all.nl

Max 8 deelnemers – kosten: € 15,-.

Bent u verhinderd maar wilt u meer daarover weten? Maak dan een afspraak  voor een gratis kennismakingsgesprek of een consult het liefst per email op klassiekehomeopathie@xs4all.nl

Griep en Weerstand (lage)