16-2: Workshop Homeopathie voor winterkwalen (Delft) - Vereniging Homeopathie Skip to content

16-2: Workshop Homeopathie voor winterkwalen (Delft)

16/02/2020

winterhandenMonique Ammerlaan is klassiek homeopaat en heeft haar eigen praktijk in Delft.

Tijdens een heerlijke lunch, bereid met verse en gezonde ingrediënten door BijonsDelft, vertelt Monique van alles over de homeopathie.

Monique kijkt niet alleen naar de klachten, maar ook naar de persoon als mens. Homeopathie kan van jong tot oud worden toegepast.

Met de tips die we behandelen kun je met een gerust hart de koude wintermaanden doorkomen.
De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

• Wat is homeopathie
  • Hoe werkt homeopathie
  • Hoe kun je zelf aan de slag met homeopathie
  • In het kader van de winterkwalen worden onder andere de volgende klachten besproken: hoesten, verkoudheid, koorts, griep en grieppreventie, droge huid, spierpijn met wintersport, gezonde voeding en alles waar jullie verder nog vragen over hebben…

De natuur heeft zoveel moois te bieden. Graag vertellen Monique en Mira er over tijdens deze bijzondere middag.

Datum:

16 februari 2020

Tijdstip:

12.00 tot 14.30h

Locatie:

BijOnsDelft
Dijkshoornseweg 177 (kruising Hoeslagendreef met Dijkshoornseweg),
2614 KC Delft

Kosten:

€ 29,50 inclusief hand-out en lunch.

Graag vooraf aanmelden bij Mira van BijOnsDelft: bijonsdelft@gmail.com of telefoonnummer: 06-57203159

Heb je allergieen? Geef dat dan door aan Mira, dan houd ze daar rekening mee.

Website: www.bijonsdelft.nl

Website: www.homeopathievooru.nl