15 t/m 18-02: Negenmaandenbeurs (RAI Amsterdam) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

15 t/m 18-02: Negenmaandenbeurs (RAI Amsterdam)

19/01/2023

BZwangeren je zwanger of net bevallen van een kleintje? Op de Negenmaandenbeurs vind je de nieuwste gadgets, ideeën voor de babykamer of het geboortekaartje, advies van experts op het gebied van voeding en lactatie, must-haves voor je uitzet, de liefste & leukste outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer.

Homeopathie tijdens je zwangerschap en bevalling

De Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) is aanwezig op de Negenmaandenbeurs om je te informeren over wat homeopathie kan doen om jou te ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Bovendien geven de aanwezige homeopaten informatie over hoe homeopathie op een natuurlijke manier kan helpen bij allerlei baby- en kinderkwaaltjes.

Gratis folder en Homeopathiewijzer Zwanger & Kind

De Vereniging Homeopathie sponsort de deelname van de NVKH met informatiemateriaal.

Dus bezoek de stand van de NVKH op de Negenmaandenbeurs en haal een gratis Homeopathiewijzer Zwanger & Kind op. Of scoor een gratis folder met zaadzakje en geniet in het voorjaar van vrolijke bloemen, die ook nog eens goed zijn voor de bijen!

Datum en tijd:

Woensdag 15 februari 2023 11.00 - 18.00 uur