07-03: Basiscursus 'zelf inzetten van Klassieke Homeopathie' (10 lessen) (Denekamp) - Vereniging Homeopathie Spring naar content

07-03: Basiscursus ‘zelf inzetten van Klassieke Homeopathie’ (10 lessen) (Denekamp)

07/03/2023

HomeopathieDeze cursus, bestaande uit 10 lessen, is voor ouders van jonge kinderen en elke willekeurige geïnteresseerde in homeopathie.

Onderwerpen die aan bod komen:

• Kinder- en jongeren EHBO
  • Huis, tuin en keukenongelukjes
  • Verhogen van de weerstand bij gezondheidsklachten
  • Acute- en mogelijke chronische ziektes
  • Vaccinaties

Datum:

De cursus op 10 januari is geheel volgeboekt.

Daarom een nieuwe cursus, deze start op 7 maart 2023, 10 wekelijkse lessen.

Tijd:

19.00-22.00 uur

Locatie:

Centrum Samen GezondKrabbendijk 9 7591 AW Denekamp

Kosten:

€ 185,00 p.p. voor 10 lessen van elk 3 uur 1 avond per week.

Website:

Salusnatura.nl

Aanmelden:

Aanmelden kan via: info@salusnatura.nl of tonnie@hetzonnepaneeltje.nlOok tijdens open inloopavonden kan men zich aanmelden.