Spring naar content

1 t/m 7 november: Bezoek het online Homeopathie Festival!

1 t/m 7 november: Bezoek het online Homeopathie Festival!

01/11/2021

Van 1 tot en met 7 november 2021Homeopathie Festival 10 t/m 16 april vindt het online Homeopathie Festival plaats. Boordevol gratis activiteiten,  informatie en aanbiedingen!

Gratis miniconsulten en lezingen

Tijdens deze week kun je een gratis online miniconsult aanvragen bij een homeopaat, zijn er gratis lezingen over verschillende onderwerpen en is er ook een consult mogelijk met een dierenhomeopaat. Je kunt dus niet alleen vragen over je eigen gezondheid stellen, maar je kunt ook vragen over je huisdier voorleggen!

Opleiding

Daarnaast kun je volop informatie vinden over de opleiding tot homeopaat. Want hoe mooi is dit prachtige beroep waarin je mensen kunt helpen om weer in balans te komen. Je leest er alles over tijdens het Homeopathie Festival.

Festivalknallers

Tot slot zijn er heel veel spectaculaire aanbiedingen, oftewel de Festivalknallers! Zo krijg je bijvoorbeeld 5 euro korting op het handboek Homeopathische Reisapotheek, een bijvriendelijk bollenpakket voor 5 euro of 20 euro korting op een Zwanger en Kind pakket. Of bestel de Vegan Scheurkalender 2022 'Lekker Plantaardig' voor slechts € 12,50!

En zo hebben we nog veel meer mooie aanbiedingen. Ze zijn nog de hele week te bestellen, tot en met 7 november. Wees er snel bij, want op=op!

 

Kijk snel op www.homeopathiefestival.nl !

 

 

Echinacea purpureaHelp je mee de homeopathie in Nederland toegankelijk te houden?

 

Word dan lid van de Vereniging Homeopathie!

 

Als lid ontvang je:

 

Meer informatie

Attentie: In verband met onze feestdagensluiting worden bestellingen die na dinsdag 22 december zijn geplaatst en betaald vanaf 6 januari verzonden.